Psiha

Psiha

Imaš problema s cirkulacijom? Osvoji Reflexa čarape!

Baviš se sportom, puno putuješ, vodiš stresan život, imaš problema s cirkulacijom ili hladnim stopalima, prijeti ti rizik od šećerne bolesti? Mi smo se pobrinuli za tvoje zdravlje! Darujemo dvoje čitatelja s Reflexa Diabetic i Reflexa Active čarapama.

carapeZbog stresnog tempa, ali i sjedećeg načina života, danas su kod svih generacija sve učestaliji problemi s hladnim stopalima, lošom cirkulacijom, povećanim rizikom od nastanka dijabetesa, kao i samim dijabetesom.

Ukoliko želiš nešto učiniti za svoje zdravlje koje uvijek počinje sa stopalima, predstavljamo Reflexa® čarape koje će ti pomoći u poboljšanju kvalitete života.

Reflexa® čarape su razvili vrhunski američki stručnjaci u podijatriji za oboljele od dijabetesa, kombinirajući vlastito višegodišnje iskustvo u liječenju oboljenja stopala te vrhunsku tehnologiju.

Reflexa® čarape su napravljene pomoću vrhunske tehnologije i posebno razvijenih materijala, kao što su Celliant™ i Aegis™.

Brojne studije su dokazale da materijal Celliant™ pomaže u cijeljenju rana, smanjuje bol, povećava protok krvi i regulira tjelesnu temperaturu u cijelom organizmu.

carapeReflexa® Diabetic čarape pokazale su se kao iznimno učinkovite te su ih upotrebljavali i sportaši, poslovni ljudi na čestim letovima i svi koji su imali problema s cirkulacijom. Tako se pojavila potreba za razvijanjem cijele linije Reflexa® proizvoda, ovisno o specifičnostima problema sa stopalima.

Za Hrvatsko tržište odabrana su 4 modela razvijena za specifične potrebe korisnika: Reflexa Active, Reflexa Diabetic, Reflexa Travel i Reflexa Wellness.

Reflexa Diabetic čarape možeš pronaći u ljekarnama u svim većim gradovima Hrvatske, a sve ostale modele u on-line trgovini www.wellbie.hr

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo