Jedno rješenje za slobodno disanje tijekom cijele godine - darujemo inhalator - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Jedno rješenje za slobodno disanje tijekom cijele godine – darujemo inhalator

Četiri godišnja doba, jedno rješenje za slobodno disanje tijekom cijele godine.

S promjenom godišnjih doba, različiti dijelovi dišnih putova mogu biti izloženi respiratornim smetnjama. Tijekom jeseni/zime povećava se aktivnost virusa koji pogađaju dišne putove s simptomima kao što su: začepljen nos, curenje nosa, kašalj, bol u grlu.

U period proljeće/ljeto polen može izazvati alergijski rinitis (kihanje, svrbež i curenje nosa ili začepljenost nosa).

Djelujte učinkovito

S novim kompresorskim inhalatorom OMRON C102 Total možete učinkovito djelovati u  olakšanju  različitih respiratornih  smetnji  tijekom cijele godine, zahvaljujući 2-u-1 inhalatoru  s nosnim tušem. Inhalator učinkovito dostavlja lijek u pluća kao tretman i liječenje respiratornih smetnji dišnih putova kao što su: bronhitis, bronhiolitis i astma. Pretvara tekući lijek u aerosol s veličinom čestica prilagođenom za učinkovito odlaganje lijeka u plućima.

Nosni tuš za ispiranje nosa djeluje brzo, bez lijekova i nježno. Za razliku od drugih metoda nježnom maglicom čisti nos i olakšava disanje. Kod ručnog ispiranja nosa potrebna je dobra tehnika za sigurno ispiranje i može biti neuredno. Nosni sprejevi zbog iznenadnog mlaza rasprživanja mogu biti uznemirujući za dijete. Omron C102 Total nosni tuš je idealan i prilagođen za ugodno i jednostavno provođenje higijene nosa.

Zašto je važno održavati higijenu nosa? Higijenom nosa smanjuje se alergijska reakcija ispiranjem alergena, rizik za infekciju uklanjanjem  virusa i bakterija, veća je učinkovitost nazalnih lijekova uklanjanjem sluzi, smanjuje se suhoća i iritacija hidratacijom nosnih prolaza i olakšava disanje smanjenjem začepljenosti nosa.

Potražite u svim boljim ljekarnama

Život bez ograničenja uz OMRON C102 Total.

Omron C102 Total dostupan je u svim boljim ljekarnama i Medikor specijaliziranoj drogeriji, Tratinska ulica 58, Zagreb te online na: www.shop-medikor.hr.

Nula kompromisa za vaše zdravlje.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo