Psiha

Psiha

Kako ukrotiti razvratnika? Saznaj u našem daru

Iz bogate ponude romana Mozaika knjiga zbog kojih će mnogima srce zakucati brže donosimo jednu zanimljivu priču o zabranjenoj ljubavi. Saznaj “Kako ukrotiti razvratnika” – poklanjamo ovaj roman Suzanne Enoch!

“Kako ukrotiti razvratnika” – Suzanne Enoch

Čestita guvernanta nikada ne smije ostati nasamo s muškarcem. Njezina reputacija mora biti besprijekorna bez najmanje naznake skandala. Ona ne smije otkrivati svoje emocije čak ni kad poslodavac prijeđe granicu lijepog ponašanja. Nikada, baš nikada, ne smije se zaljubiti u nekoga iz viših društvenih krugova. Posebice ne u razvratnika… bez obzira na to koliko bi ubojiti mogli biti njegovi poljupci.

Je li Alexandra Gallant naučila lekciju ili će dan kada je stupila u dom zloglasnoga grofa Luciena Balfoura biti dan kada je potpisala ugovor s nečastivim i nepovratno uništila i posljednju mogućnost da vrati teško stečeni ugled u društvu?

Suzanne Enoch jedna je od najpopularnijih američkih autorica ljubavnih romana, a čitatelji su imali prilike upoznati se s njenim stilom u romanu “Naputci o nedoličnom vladanju namijenjeni mladim gospođicama”. Roman “Kako ukrotiti razvratnika” prvi je iz serije romana objavljenih pod naslovom “S ovim prstenom…”, koja je osvojila srca mnogih čiatelja diljem svijeta.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo