Kozmetički salon Ksenija vam poklanja kavitaciju!

ksenia beauty salon

Jednog čitatelja ili čitateljicu vodimo na tretman kavitacije u Kozmetički salon Ksenija. Dobitnici čestitamo i želimo joj lijep provod na tretmanu!

Ne želite se podvrgnuti kiruškom zahvatu, a smeta vas višak masnih naslaga? Kavitacija je rješenje za vas!

Kavitacija je neinvazivna terapija koja služi za brzo preoblikovanje tijela. Njome se ciljano odstranjuje celulit i masne naslage bez dugotrajnog oporavka. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a opseg se smanjuje 1 do 3 centimetra po tretmanu. To je idealno rješenje za sve koji ne žele biti podvrgnuti kirurškom zahvatu.

Što još možete naći u salonu Ksenija?

Pomoću vrhunske kozmetike (Sothys, Dermalogica, Esensa mediterana), aparata i stvarno povoljnih cijena stručno osoblje Ksenija Beauty Centra udovoljiti će svim vašim željama! U ovom salonu možete pronaći sve što ste oduvijek željeli: face lifiting bez noža, rješavanje problema s aknama, brzo i učinkovito rješavanje celulita te smanjivanje obujma, rješavanje strija i ožiljaka, pojačavanje tonusa kože tijela, terapija kod raznih bolova u tijelu, uganuća, ozljeda… Također, možete se podvrgnuti i programu zdravog mršavljenja pomoću kozmetičkih tretmana i dobiti korisne savjete o prehrani. Kako se ništa ne bi prepustilo slučaju, kroz programe se prolazi sa stručnim sportskim trenerom! Želite li se opustiti u ugodnom ambijentu i barem na kratko zaboraviti svakodnevni stres, ovo je prava prilika za vas!

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!