Mršavi i ti poput pjevačica Husar! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Mršavi i ti poput pjevačica Husar!

U metropolu je stigao centar Linea Snella! Svoja je vrata otvorio u samom centru Zagreba, i to na adresi: Draškovićeva 10. Povodom otvorenja, Linea Snella nagrađuje troje čitatelja paketom iznimno vrijednih tretmana. On uključuje po jednu radiofrekvenciju, kavitaciju, vibracijsko vježbanje i termodeku.

kMetoda Linea Snella je jedna od najučinkovitijih prirodnih metoda za oblikovanje tijela na svijetu! Ona zahvaljujući kombinaciji temperature od 37 °C, ciljanih vježbi i infracrvene svjetlosti omogućava brzo, neinvazivno i lokalizirano mršavljenje te oblikovanje tijela.

Metoda Linea Snella osim brzih i jednostavnih terapija poput Thermoslima, Bodywarma, Thermobikea, Vibracijskog vježbanja, Ultrazvuka-kavitacije i Pressoterapije, omogućuje trajnu podršku i jamstvo za siguran uspjehu u ostvarivanju zadanih ciljeva.

“Ono što nas razlikuje od drugih je pristup terapeutkinja prema našim klijenticama. Svakoj posjetiteljici centra omogućujemo besplatan pregled tijekom kojeg dobivaju stručan savjet i uvid u postojeće tjelesno stanje”,
istaknula je Sonja Šafar, voditeljica zagrebačkog centra Linea Snella.

Ostvarite i vi svoje snove u Centru Linea Snella!

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo