Psiha

Psiha

Obranite se od vlage s naprednom Air Max tehnologijom

S dolaskom kiše i hladnijih dana prostori u kojima obitavamo očekivano se suočavaju s neugodnim problemom vlage i ustajalih mirisa. Napredna tehnologija pobrinula se za rješenje tog problema u obliku sakupljača vlage i osvježivača zraka.

Sudjelujte u igri darivanja u kojoj smo za vas pripremili 2 proizvoda Air Max. Odgovorite na pitanja i 16. studenog provjerite jeste li jedan od sretnih dobitnika!

Mukotrpan posao

Svatko tko se bar jednom u životu morao nositi s problemom vlage u domu svjestan je koliko truda je potrebno da ga se riješi. Od vlage niti jedan zid nije siguran, a najugroženije su kuhinja, spavaća soba i kupaona, gdje se kao posljedica kuhanja, tuširanja, zalijevanja biljaka, spavanja vodena para kondenzira.

Vlaga nije bezopasna pojava. Privlači štetočine, oštećuje drvo, uzrokuje plijesan te neugodne i ustajale mirise. Osim što utječe na izgled i održivost doma, ima posljedice i po zdravlje, osobito u osoba što boluju od astme ili artritisa, čije simptome pogoršava.

Kako ograničiti količinu vlage u domu?

  • Obrišite zidove i vrata tuš-kabine nakon tuširanja.

  • Prilikom tuširanja uvijek držite vrata kupaonice zatvorenima, a prilikom kuhanja uvijek držite kuhinjska vrata zatvorenima.

  • Tijekom kuhanja uvijek imajte uključenu napu i redovito pregledavajte filter.

  • Tijekom tuširanja ili kuhanja uvijek malo otvorite prozor tako da vlaga može izaći.

  • Uključite ventilacijski uređaj ukoliko ga imate.

  • Primjereno grijte kuću i pokušajte spriječiti pad temperature ispod 15 °C, čak i noću.

  • Koristite proizvode za suzbijanje suvišne vlage, poput Air Max sakupljača vlage i osvježivača zraka

Napredna Tab⁺ tehnologija za dom bez vlage

Air Max sakupljač vlage ove sezone dolazi u modificiranom izdanju s najnaprednijom Tab⁺ tehnologijom, koja zbog svoje jedinstvene tehnologije cirkulacije zraka, brzo apsorbira vlagu, optimizira količinu vlage zraka u domu na razinu 50 do 60 posto, a suzbija i neugodne mirise pa služi i kao osvježivač zraka.

Zahvaljujući modernom dizajnu može se smjestiti na vidljiva mjesta u domu, dnevnom boravku, spavaćoj sobi, kuhinji i kupaonici, bez potrebe za skrivanjem iza fotelja, trosjeda ili ormarića. Djelovanje Air Max sakupljača vlage i osvježivača zraka s Tab⁺ tehnologijom ovisno o vlažnosti traje 2-3 mjeseca u prostoriji do 50m³.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo