Psiha

Psiha

Očuvajte svoje zdravlje – vodimo vas u Daruvarske toplice!

Osim što možete u pratnji drage osobe provesti dva dana u Daruvarskim toplicama (uključeno je jedno noćenje s doručkom), na raspolaganju vam je neograničeno kupanje u bazenima s ljekovitom termalnom vodom te 20 posto popusta na masaže. Revitalizirajte tijelo i duh!

Daruvarske toplice su suvremeno oblikovan centar očuvanja zdravlja, na samim izvorima ljekovite termalne vode, okružene višestoljetnim perivojima zaštićenog spomenika parkovne arhitekture – idealno mjesto za odmor, opuštanje i povratak tijela u dobru formu!

Brinuti o sebi u prvom redu znači čuvati zdravlje, a Daruvarske toplice vam u tome itekako mogu pomoći. Uz primjenu termalne vode i mineralnog blata (fango), Daruvarske toplice provode:

  • zdravstveno-rehabilitacijske programe liječenja lokomotornog sustava,
  • program liječenja neplodnosti,
  • zdravstvene wellness-spa programe,
  • te sportsko-rekreacijske programe.

Daruvarske toplice - Ivica Kostelić

Više informacija o ponudi i sadržaju Daruvarskih toplica potražite u članku Ljekovita oaza koja čuva vaše zdravlje i opušta tijelo ili na službenim stranicama Daruvarskih toplica!

Ordinacija.hr i vas vodi u Daruvarske toplice!

Premoreni ste? Muče vas zdravstveni problemi? Želite napuniti baterije? Nema problema, vodimo vas u Daruvarske toplice! Osim što možete u pratnji drage osobe provesti dva dana u Daruvarskim toplicama (uključeno je jedno noćenje s doručkom), na raspolaganju vam je neograničeno kupanje u bazenima s ljekovitom termalnom vodom te 20 posto popusta na masaže. Revitalizirajte tijelo i duh!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo