Psiha

Psiha

Osnaži organizam i spremno dočekaj zimu!

Ako si, iz godine u godinu, obećajete kako ćete pripremiti vlastiti organizam za borbu s virusima – i nikad za to ne nalazite vremena – imamo idealnu nagradnu igru za vas! Naši vjerni sponzori osigurali su jednoj osobi primamljive poklone koji će vas pripremiti za zimu.

kU Encianovom zdravom paketu se nalazi:

Ulje crnog kima, 50 ml
Primjenjuje se kod: alergija, slabog imuniteta, povišenog kolesterola i triglicerida, problema s kožom, astme, upalnih bolesti, probavnih tegoba, autoimunih bolesti.

Krema od nevena, 250 ml
Nevenova krema smanjuje nastajanje ožiljaka, pomaže bržem zacjeljivanju rana te umiruje kožu kod upala, opeklina, ekcema i dermatitisa. Pogodna je i kod tretiranja akni i bradavica.

Napitak od badema Alpro, 1 litra
Alpro napitak od badema je čisti napitak bez dodanih aroma. Prženi mediteranski bademi zajedno s izvorskom vodom čine osvježavajuće svilenkast napitak.

Marti Farm daruje Enterosgel

k

Ovaj proizvod uklanja toksine i štiti organizam, uklanjajući iz njega isključivo toksine, patogene bakterije, viruse i štetne produkte ljudskog metabolizma, ali ne i hranjive tvari.

Himalaya poklanja Septilin

Ajurvedski preparat sadrži brojne ljekovite biljke koje će vas u potpunosti zaštititi od mogućih prehlada i tegoba povezanih s padom imuniteta.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo