Osvojite Chilly paket za intimnu njegu!

chilly

Darujemo dvije čitateljice Chilly poklon paketom u kojem se nalaze Chilly tekući sapuni Active, Fresh i Delicate te jedan paket Chilly delicate maramica za intimnu njegu. Imena dobitnica saznajte u ponedjeljak, 02.08.

Vaginalna flora je vrlo osjetljiva biološka zajednica. Svakodnevna higijena intimnih dijelova tijela nije samo pitanje navike, već i neophodan preduvjet za očuvanje njene ravnoteže, čime se osigurava prirodna zaštita od utjecaja nepoželjnih mikroorganizama.

Chilly u svojoj ponudi ima tri različite vrste tekućih sapuna za intimnu njegu posebno prilagođenih različitim potrebama žena. Chilly active je tekući sapun za intimnu njegu koji svojom aktivnom formulom štiti intimne dijelove od neželjenog utjecaja bakterija. Chilly fresh  je sapun za intimnu njegu koji zahvaljujući prirodnom mentolu pruža osjećaj svježine, te dugotrajnu zaštitu. Chilly delicate tekući sapun za intimnu njegu sa svojom umirujućom formulom namijenjen je svim ženama, posebno onima s osjetljivom kožom  i sluznicom. 

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!