Psiha

Psiha

Osvojite Multi-nutrient formulu!

Cjeloviti vitaminsko mineralni kompleks s koncentratima integralnih namirnica, antioksidansima, aminokiselinama, probavnim enzimima i biljnim uljima.

Multi-nutrient formula sadrži kompleks najboljih sastojaka iz prirodnih izvora. Bogata formulacija donosi energiju iz prirode i sadrži sve potrebne vitamine i minerale, obogaćene ekstraktima, enzimima i pigmentima iz čak 15 biljaka i dvije alge, probavne enzime, oligoelemente te višestruko nezasićena masne kiseline – omega-3 i omega-6.
Multi-nutrient formula namijenjena je aktivnim ljudima mlađe i srednje dobi, kao pomoć pri svakodnevnim naporima i kod stresa uzrokovanog načinom života.
Sadrži izniman broj sastojaka potrebnih za dnevnu nadoknadu deficitarnih nutrijenata te enzime koji pospješuju razgradnju i bolje iskorištavanje proteina, ugljikohidrata i masti. Sastojci svojim sinergističkim djelovanjem djeluju protektivno na kardiovaskularni sustav, potiču prirodne metaboličke i detoksikacijske procese u probavnom sustavu, te pospješuju imunološki odgovor organizma na infekcije. Također, blagi psihoaktivni učinak očituje se u povećanoj otpornosti na stres i poboljšanju kognitivnih funkcija.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo