Psiha

Psiha

Patroliraj i ti ulicama uz tim filma “Kick-Ass 2”

Dvoje čitatelja darujemo dvjema ulaznicama za film “Kick-Ass 2” u Cinestaru Zagreb – u Branimir Centaru. Imena sretnika objavljujemo u petak 13. rujna.

IZVORNO IME: Kick-Ass 2
REDATELJ: Jeff Wadlow
ULOGE: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plas, Jim Carrey
ŽANR: akcijska komedija

TRAJANJE FILMA: 103 minute
GODINA: 2013.

DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA: 

Kick-Ass, Hit Girl i Red Mist vraćaju se u nastavku velikog hita iz 2010. godine. Nakon što je hrabrost Kick-Assa (Aaron Taylor –Johnson) potaknula mnoge nove maskirane junake na borbu protiv kriminala, vođa im je postao Colonel Stars and Stripes (Jim Carrey), a u patroli ulica im se pridruži i Kick-Ass. Te amatere superheroje lovi Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) koji se ponovno rodio kao super zločinac The Motherf%&*‏^r – a samo Hit Girl (Chloe Grace Moretz) i njezine oštrice mogu spriječiti njihovo uništenje.

Kad smo posljednji put vidjeli naše mlade heroje Hit Girl i Kick-Ass pokušavali su voditi normalni život kao Mindy i Dave. Davea čeka matura i nije siguran što poduzeti u vezi njihovog zajedničkog poziva, pa odluči s Mindy pokrenuti prvi tim superheroja. Nažalost, kad Mindy uhvate kako se pokušava iskrasti kao Hit Girl primorana je otići u mirovinu i pokušati uhvatiti se u koštac s užasavajućim svijetom srednje škole i zlobnih djevojaka. Zato jer se nema kome drugome obratiti, pridružuje se Justice Forever timu koji predvodi bivši mafijaš Colonel Stars and Stripes.

U trenu kad počnu mijenjati stvari i pozitivno utjecati na ulice novi super zločinac, The Motherf%&*^r‏ okuplja vlastitu ligu zločinaca i osmišljava plan kako se osvetiti Kick-Assu i Hit Girl za ono što su napravili njegovom ocu. Ali postoji samo jedan problem: ako dirneš ijednog člana Justice Forever, diraš njih sve.

Ovaj tjedan u CineStar kinima
Blitz CineStar starsklub

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo