Psiha

Psiha

Poklanjamo knjigu “Bez ljubavi i mržnje”

Ordinacija.hr i naklada Ljevak iznenadit će jednog čitatelja potresnom istinitom pričom protkanom psihoanalizom, filozofijom i duhovnošću – “Bez ljubavi i mržnje”. Kome ova knjiga ide u ruke?

“Usamljenost nije bila samo nešto izmišljeno u mojoj glavi. Ona je bila stvarnost koja se dogodila. Izašao sam iz tunela. Kroz glavu mi je prošla zraka sunca. Oblak je nestao, a ledeni se oklop otopio. Nema više pobunjeničke vatre. Duša mi je topla, a oči sjajne. Preživio sam bijeg od samoće i vratio se po sebe u tu davno zaboravljenu sliku, ne čekajući nikoga da to učini umjesto mene”…citat je iz knjige “Bez ljubavi i mržnje” autorica Larisse Kunić i Mariete Kole, napisan pod pseudonimom Larí Marí. Riječ je o romanu koji predstavlja prvi dio ciklusa Proze koja liječi.

Potresna je to i istinita priča protkana psihoanalizom, filozofijom i duhovnošću, koja nas vodi na put spašavanja vlastitog života u kojem glavni lik, senzibilni, intuitivni Blue prekida emotivni genetski kod. Baš kao i gene, taj kod nasljeđujemo od svojih predaka, a njime je, da to ni ne znamo, svatko od nas određen sve dok te emocije ne osvijestimo.

Više o samoj knjizi pročitajte u članku: Potresna istinita priča protkana duhovnošću “Bez ljubavi i mržnje“.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo