Poklanjamo ti ulaznice za izložbu Barbika i Lego kockica!

Barbie, lutka, igracka

U Zagrebu se uskoro održava najveća europska izložba Barbie lutaka i Lego kockica! Izložbu će biti moguće svakodnevno vidjeti od 9:00 do 19:00 sati u Hypo Centru od 15. do 21. svibnja. Na izložbu vodimo čak 5 najsretnijih čitatelja sa po dvije osvojene ulaznice!

barbie i legoBarbie lutkice i Lego kocke najuspješnije su i najpopularnije igračke na svijetu. Izložba je namijenjena cijeloj obitelji, jer te igračke roditelji kupuju svojoj djeci. Neki će posjetitelji na izložbi moći naći i svoju omiljenu barbiku iz djetinjstva i diviti se njezinoj ljepoti te se sjetiti vlastitog djetinjstva.

Izložba je proputovala već polovicu svijeta: bila je predstavljena u Lisabonu, Ateni, Solunu, Budimpešti, Bratislavi, Bukureštu, Varšavi, Münchenu, Hamburgu, Frankfurtu, Stuttgartu, Leipzigu, Beču, Majorci, Ljubljani, a sada konačno stiže u Zagreb. Na izložbi će biti prikazano više od 1.000 eksponata.

Najmlađe očekuju dječje radionice, natjecanja i nagrade!
Igraonicu organizira LEGO klub Kockice.

Cijena ulaznice iznosi 60 kuna. Obiteljski popust (minimalno 4 osobe) - 38 kuna po ulaznici. Više informacija o ulaznicama potražite na www.eventim.hr

Više o izložbi pročitajte u našem članku Najveća europska izložba Barbie lutaka i Lego kockica stiže u Zagreb!

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!