Somatoline u zadnji tren spašava vaš trbuh i bokove!

somatoline1

I vi ste jedna od njih? Ne brinite! Somatoline cosmetic vam poklanja anticelulitnu kremu "tummy and hips treatment" s kojom možete u 4 tjedna izgubiti čak 4 centimetra. Zvuči primamljivo?

"Tretman trbuh i bokovi" je posebna kozmetička krema koja potiče razgradnju nakupljenih masnih naslaga na području trbuha i bokova. Koristiti je mogu žene s nakupljenim masnima naslagama u predjelu trbuha i bokova, ali učinkovita je i kod pripadnika jačeg spola. Toplo-hladni učinak kreme poboljšava mikrocirkulaciju, potiče izlučivanje suvišne tekućine iz tijela i učvršćuje kožu. Smeđe morske alge, koje se nalaze u kremi kao jedan od sastojaka, potiču razgradnju nakupljenih masnih naslaga i sprječavaju njihovo ponovno nastajanje.

Ukoliko želite postići željeno smanjenje centimetara na kritičnim mjestima, kremu je potrebno dva puta dnevno umasirati kružnim pokretima, sve dok se u potpunosti ne upije. Takav tretman se preporuča u trajanju od 28 dana (4 tjedna).

Klinička studija provedena na 52 žene s težim nakupinama masnih naslaga u području struka i bokova pokazala je da pravilna i redovita uporaba "Tretmana trbuh i bokovi" smanjuje obujam struka do 4 centimetra u 4 tjedna (prosječno smanjenje obujma 2,3 centimetra).

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!