Uspori starenje i produži životni vijek uz Profil! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Uspori starenje i produži životni vijek uz Profil!

Solarna joga, koju preporuča Miroslav Kiš Cybermykan, je usporena metoda sungazinga prilagođena zapadnjacima koji mnogo vremena provode u zatvorenom prostoru. Troje čitatelja osvojit će ovu vrijednu knjigu. Sretni dobitnici uskoro će knjigu primiti na svoju kućnu adresu!

Drevnu praksu kojom se energija Sunca uzima, direktno s izvora, gledajući u Sunce, poznavali su i stari narodi, a suvremeni čovjek njome može vratiti se prirodi, izliječiti bolesti i zadržati zdravlje usporiti starenje i produžiti životni vijek. Solarna joga koju preporuča Miroslav Kiš Cybermykan je usporena metoda sungazinga prilagođena zapadnjacima, koji mnogo vremena provode u zatvorenom prostoru.

jogaAutor je primijenio metodu sungazinga indijskog učitelja Hira Ratana Maneka i prilagodio je srednjoeuropskim klimatskim uvjetima. Danas je njegova misija popularizacija sungazinga na Balkanu i u istočnoj Europi.

U Sunce treba gledati isključivo u vrijeme sigurnih sati, postupno dodajući po deset sekundi. Iako se gledanjem u Sunce posredstvom epifize uzima dovoljno energije, cilj sungazinga nije prestati uzimati hranu, već uravnotežiti zdravlje i produžiti život.

Sungazing je izuzetno moćno sredstvo za deprogramiranje uma. Daje mogućnost da budete samostalni i ne ovisite o tuđem mišljenju, ustaljenim običajima, tj. matriksu u kojem živimo. Sungazingom konačno razmišljate svojom glavom.

Miroslav Kiš Cybermikan primjenjuje solarnu jogu od 2009. godine. Prošao je cijeli ciklus gledanja u Sunce, od početnih 10 sekundi do 45 minuta i natrag do 15 minuta. Danas pije samo solarnu vodu i nema potrebu za hranom. Brojnim poklonicima solarne joge s kojima kontaktira preko svoje web stranice poručuje: “Samo radite sungazing i pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Opustite se, uživajte u trenutku bez ikakvog opterećenja i pustite da sve ide svojim tijekom.”

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo