Psiha

Psiha

Uživaj u Michelu Camilu i njegovoj tropskoj oluji za klavirom!

U Zagrebu, u petak 14.10. na otvorenju Zvjezdanog ciklusa Zagrebačke filharmonije, gostuje karipska glazbena senzacija, “Tropska oluja za klavirom”, svjetski poznati pijanist Michel Camilo. Želiš ulaznicu? Igraj se s nama, možda baš ti budeš jedan od dva sretna dobitnika!

Direktno iz Detroita u kojem će nastupiti uz Detroitski simfonijski orkestar, slavni dominikanski pijanist s mjestom boravka u New Yorku stiže u zagrebačku palaču glazbe – dvoranu Lisinski. Tu će uz naš br. 1 filharmonijski orkestar otvoriti ciklus zvjezdanoga sjaja – Zvjezdani ciklus Zagrebačke filharmonije. Koncert se održava u koprodukciji Zagrebačke filharmonije, tvrtke G.A.D. PRODUKCIJA i Hrvatskog društva skladatelja.

michel camiloGrammyjem, Latin Grammyjem i Emmyjem ovjenčani glazbenik u Zagrebu će predstaviti svoj jedinstveni pijanistički stil koji kritika uspoređuje s “tropskom olujom za 88 tipki klavira”.

 “Camilo ljušti samu ‘tintu’ s Gershwinove partiture”, piše o njegovoj izvedbi poznate Gershwinove skladbe – Rapsodije u plavom – prestižni Billboard, a upravo je to jedno od djela koje ćemo čuti 14.10.

Kao poklon svim ljubiteljima vrhunske glazbe u povodu otvorenja Zvjezdanog ciklusa, organizatori su srezali cijenu ulaznice s 250 na samo 90 kuna! Svoje mjesto na koncertu osigurajte na www.ulaznice.hr.

Nakon koncerta organizatori najavljuju i nastavak druženja na afterpartyju uz odličnu glazbu i piće dobrodošlice gratis. Elektrificirajući je meštar karipskog “el ritma”, “Dominican powerhouse” ili najjednostavnije rečeno – “čudo”, kako o njemu govori Oscarom ovjenčani španjolski režiser Fernando Trueba. Za sve koji vole klavir, a prije svega za sve ljubitelje vrhunske glazbe, koncert Michela Camila se ne propušta. Samo u Zvjezdanom ciklusu Zagrebačke filharmonije!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo