Psiha

Psiha

Vodimo te na radionicu Detox Yoge!

U nedjelju 6. svibnja od 10 do 13 sati na adresi Martićeva 14C moći ćeš uživati u radionici Detox Yoge koja je fantastična upravo u proljeće! Jednom čitatelju poklanjamo uživanje u radionici besplatno, a nekoliko čitateljica nagradit ćemo s 50 posto popusta. Ne zaboravi ugodnu odjeću za vježbanje i bočicu vode i opusti svoje tijelo i napuni ga potrebnom energijom!

yogaDetoksikacija organizma osnova je za regeneraciju fizičkog, mentalnog i emocionalnog aspekta čovjeka te snažan imunološki sustav.

Nakupljanje toksina, na fizičkoj i psihičkoj razini, stvara neravnotežu sustava; narušava se funkcionalnost organa, dolazi do bolesti, depresija, nervoza i mnogih drugih disfunkcija i negativnih stanja.

Kada svoje biće povremeno čistimo od unutarnjih i vanjskih toksina, jačamo imunološki sustav, imamo više energije i entuzijazma, te na pozitivan način održavamo svoje zdravlje. Psihosomatski sustav se puno efikasnije regenerira te živimo i djelujemo s više lakoće!

yogaRadionica uključuje: Uvod, objašnjenje i razgovor, te praktični dio kroz koji savladavamo određene yogijske asane, vježbe disanja i vizualizacije koje kasnije možemo koristiti u svojoj svakodnevnici.

Dakle, krako da ponovimo:
Kada i gdje se održava radionica? U nedjelju 6.svibnja od 10 do 13 sati u Martićevoj 14C, Umijeće Chia (zvono – Lukšić).
Cijena radionice je 180 kuna, a 140 kuna je za plaćanje prije datuma radionice. Ne zaboravite ponijeti ugodnu odjeću za vježbanje (vježba se u čarapama ili bos) i bočicu vode. Prijave na radionicu su obavezne!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo