Psiha

Psiha

Zakorači u čaroban i zavodljiv svijet anđela!

Danielle Trussoni poznata je američka spisateljica, autorica svjetskog bestsellera “Angelologija”. Sam kraj te knjige ostavio je čitatelje u željnom iščekivanju nastavka, a upravo je ovih dana objavljen hrvatski prijevod njezine nove knjige, “Angelopolis”, u kojem nas autorica ponovno uvodi u čarobni svijet anđela i vodi na još jedno nezaboravno literarno putovanje.

Domišljat, dinamičan triler, roman “Angelologija” sve je što čitateljice i čitatelji mogu poželjeti od modernog bestselera – čisti čitateljski užitak od prve do posljednje stranice. Sjedinio je anđele Biblije i apokrifna evanđelja, mit o Orfeju, srednjovjekovne monahe, obitelj Rockefeller, naciste, redovnice i muzikologiju…

Roman “Angelopolis” napeta je priča o zavođenju i
oslobađanju, o potrazi za blagom i božanskim ratovima, u kojoj se
isprepliću ruska carska prošlost, suvremena genetika i poznati pohod
arkanđela Gabrijela u svježem, novom susretu povijesti i mita koji će
ponovno očarati čitatelje i čitateljice diljem svijeta.

Više o samim knjigama, inspiraciji i motivaciji za njihovo nastajanje pročitajte u ekskluzivnom intervjuu s njihovom autoricom Danielle Trussoni: Jeste li se i vi zaljubili u tajanstveni svijet anđela?

Naklada Ljevak i Ordinacija.hr poklanjaju ti po jedan primjerak knjige “Angelologija” i “Angelopolis”. Ako želiš osvojiti ovu knjigu, odgovori na postavljeno pitanje, ali pokušaj biti što kreativniji/a! Dobitnike/ce objavljujemo za tjedan dana, u petak, 17. svibnja.

Lajkaj nas na Facebooku… nije
obavezno, ali je lijepo od tebe!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo