Psiha

Psiha

Želiš promijeniti odnos prema sebi, ali i drugima?

Jeste li u vezi? Sretnoj ili nesretnoj? Jeste li slobodni? Sretni ili nesretni? Ne snalazite se baš u odnosima? Sa ženom, šefom, psom, frizerkom..? A u ljubavnim odnosima? Ako želite biti slobodni i zadovoljni i biti u dobrim odnosima sa svima i s možda najvažnijom osobom – s vama samima, dođite na I. radionicu o odnosima! Na radionicu “Uvod u odnose” vodimo dvoje sretnih čitatelja!

U odnosima se nalazimo svakodnevno, cijeli život. Nastali smo kroz odnose i cijeli se život kreiramo kroz razne vrste odnosa. Istraživanja su pokazala da imamo najlošije odnose s najbliskijim osobama jer u tim odnosima imamo najintezivnije osjećaje.

I. modul – Uvod u odnose

svadaNa prvom modulu o odnosima ćemo tek zakoračiti u svijet odnosa i veza. Što su to uopće odnosi, kako se upoznajemo, kako kreiramo odnose? Istražiti ćemo vaše vrijednosti i saznati koja su to sve područja vašeg razvoja u odnosima.
Datum: 16.10.2011.
Vrijeme: 10-18h
Mjesto: Strossmayerov trg 1/3
Cijena: 400kn

Modul II

Na drugom modulu ćemo krenuti u područje ljubavno-romantičnih odnosa i veza. Što je zaljubljenost i ljubav, naša odgovornost u odnosima, na što sve pristajemo da bismo bili s nekim….?
Datum: 06.11.2011.
Vrijeme: 10-18h
Mjesto: Strossmayerov trg 1/3
Cijena: 400kn

Ako povedete svog partnera, prijateljicu, ljubavnika, poznanicu ili možda čak i mamu, cijena za vas oboje je onda 600kn.

Voditeljice radionice su:
Jasmina Bjelica, 091/242 01 01, coachjazz@gmail.com
Jasna Vuljević, 091/50 50 415, jasna.vuljevic@gmail.com

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo