Psiha

Psiha

Želite bujnu i snažnu kosu? Imamo pravi dar za vas!

Ako i vi sanjate o bujnoj i snažnoj kosi, zdravoj koži i noktima – na pravom ste mjestu! Čak ćemo pet sretnika razveseliti MERZ SPEZIAL kapsulama za kosu, kožu i nokte. Sve što morate napraviti je kreativno odgovoriti na naše pitanje i provjeriti jeste li bili sretne ruke 3. srpnja, kada ćemo objaviti imena dobitnika.

Sanjate o bujnoj kosi, glatkoj i mekanoj koži te čvrstim i zdravim noktima?

Ako želite da vaše tijelo zablista izvana, najvažnije je opskrbiti ga iznutra – hranjivim sastojcima neophodnim za zdravlje kože, kose i noktiju. U svakodnevnom životu oni imaju značajnu psihološku i socijalnu ulogu, jedan su od najvažnijih aspekata slike o sebi i važni za osjećaj samopouzdanja. Kožu, kosu i nokte možemo usporediti s vrhom sante leda koja pluta na površini vode… jer su samo mali vidljivi dio onoga što krijemo duboko u sebi. Naše navike i životni stil često su posljedica onoga što je skriveno ispod površine.

Iz dana u dan milijuni stanica u ljudskom organizmu moraju se opskrbiti hranjivim tvarima kako bi se mogli obnavljati. Ako je unos hranjivih tvari potrebnih za prirodan tijek bioloških procesa dostatan i uravnotežen, to se vidljivo odražava na kvaliteti kože, kose i noktiju. Lijepa žena ujedno je i zadovoljna žena, koja zna kako istinska ljepota dolazi iznutra.

Zavodljivo lijepa kosa, bujna i puna snage treba vitamin A, cink, folnu i pantotensku kiselinu. Ključni su pravilan omjer i doziranje vitalnih tvari za izgradnju i rast vlasi te sprječavanje njenog prijevremenog opadanja.

MERZ SPEZIAL dražeje su visokokvalitetan farmaceutski proizvod, a sadrže posebno odabranu kombinaciju sastojaka za zdravu, glatku i blistavu kožu, blistavu i bujnu kosu te lijepe, glatke i čvrste nokte.

MERZ SPEZIAL kapsule za bujnu i snažnu kosu

MERZ SPEZIAL kapsule za bujnu i snažnu kosu predstavljaju dodatak prehrani s vitaminima, mikronutrijentima, L-cistinom i ekstraktom paprike, zelenog čaja i žitarica. Merz Spezial kapsule za kosu sadrže posebnu kombinaciju važnih i uravnoteženih vitalnih tvari i hranjivih sastojaka. Vitamin B2, cink, biotin i nijacin doprinose održavanju normalne kose i kože vlasišta, dok bakar doprinosi normalnoj pigmentaciji kose.

Merz Spezial dražeje dostupne su u svim ljekarnama i specijalziranim prodavaonicama.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo