Želite upoznati tajnu uspjeha i novca?

novac, kovanice, uspjeh

Ako želite imati kontrolu nad svojim životom, postati odvažni, zaboraviti na strah i uvesti promjene koje će vam osigurati uspjeh, na pravom ste mjestu! Victus Life Management Center će dvije osobe nagraditi sudjelovanjem na predavanju "Upoznajte tajnu novca i uspjeha!".

Predavanje dr. Vlatka Kalapoša, E.M. "Upoznajte tajnu novca i uspjeha!" održat će se u srijedu, 15. prosinca u zagrebačkom hotelu Four Points by Sheraton Panorama s početkom u 18 sati. Dr. Vlatko Kalapoš, E.M. je vodeći stručnjak za osobni razvoj u regiji, doktor energetske medicine, psiho-energoterapeut i kromoterapeut, čiju kolumne "Tajne naše podsvijesti" imate priliku redovito čitati i na portalu Ordinacija.

Dvoje sretnika će osvojiti ulaznice za predavanje sljedeći tjedan. Cijena predavanja iznosi 250 kuna, međutim, Ordinacija.hr i Victus centar svim prijavljenima nude posebnu priliku: popust od 20 posto! Ako vas ne izvučemo kao dobitnika nagradne igre, možete poslati svoju prijavu na adresu centra Victus. Kako biste iskoristili svoj popust, sve što morate napraviti jest navesti kako ste na prijavu "navigirali" s Ordinacije.

Victus Life Management Center vas poziva da naučite upravljati svojim životom! Postanite odvažni i pokrenite proces transformacije! Uz trosatno predavanje svi će posjetitelji dobiti i poklon paket koji sadrži dvije knjige predavača: "Na putu spoznaje" i "U potrazi za istinom".

Naučite upravljati svojim životom!

Prijave šaljite na info@victus-lmc.com i obavezno navedite kako se javljate s portala Ordinacija.hr.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!