Psiha

Psiha

Albumi Georgea Michaela po promotivnim cijenama

Na dan koncerta Georgea Michaela u zagrebačkoj Areni, 20. rujna, Menart je za obožavatelje pripremio posebne popuste na izdanja Georgea Michaela!

Budući da Menart neće prodavati CD-e/DVD-e unutar Arene gdje nastupa George Michael, pozivamo vas u zagrebački Arena Centar gdje će biti postavljeni štandovi s izdanjima po prigodnim cijenama.

Ne propustite kupiti vrijedna izdanja po prigodnim cijenama – već od 59,99 kuna i to od 17 sati do ponoći.

  • Izlaz iz trgovačkog centra Arena (izlaz Dalmacija)
  • Plato između trgovačkog centra Arena Centar i dvorane u kojoj se održava koncert (pored vodoskoka)

Uslučaju kiše, štandovi neće moći biti na otvoreneme – potražite ih u trgovačkom centru Arena Centar. Kako da bi se obožavatelji što bolje pripremili za koncert, Večernji list je izdao i novu knjigu George Michael Biografija, autora Roba Jovanovica. Potražite je po cijeni od 39,99 kuna u Tisak media centru u Arena Centru, ali i svim ostalim kioscima u Hrvatskoj!

Symphonica

Symphonica: The Orchestral Tour” je prva turneja takve vrste za Georgea, a na koncertu će izvoditi pažljivo odabrane pjesme i hitove iz 30 godina duge karijere. Tom opusu dodat će i najdraže pjesme drugih izvođača. Glazba će biti ponovo obrađena kako bi odgovarala orkestru koji će se Georgu pridružiti na ovoj turneji. Ova nova klasična postava njegovoj će glazbi dati nove slojeve i nijanse. To je u potpunosti George Michael, no onakav kakvog do sada nismo čuli.

“Symphonica” će za Georgea Michaela biti novo glazbeno iskustvo kojim će ispuniti dugo priželjkivanu ambiciju, a i novo iskustvo za sve njegove obožavatelje.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo