Psiha

Psiha

Alice Peterson: Od ponedjeljka do petka

“Od ponedjeljka do petka” najveći je književni uspjeh britanske autorice Alice Peterson, bivše persepktivne tenisačice.

Gilly Brown sama je u Londonu, a društvo joj jedino pravi psić Ruskin i njezino društvo šetača pasa nekoliko puta dnevno. To joj je društvo najveća potpora i upravo je ono upozorava da je vrijeme da krene dalje poslije neočekivanog raskida zaruka i još bržeg vjenčanja svoga bivšeg zaručnika. Činjenica da je on stao pred oltar samo nekoliko mjeseci nakon raskida, dotukla ju je.

Prihvaćajući savjet prijatelja, odlučit će potražiti podstanara preko internetske stranice Od ponedjeljka do petka. Nakon nekoliko propalih pokušaja na vratima će se pojaviti savršena osoba – Jack Baker, zgodni televizijski producent. Zarada od podstanarstva je odlična, ali i Gilly bi lagala kad bi rekla da ne uživa i u njegovu društvu.

O autorici

Alice Peterson suvremena je britanska književnica. Bila je perspektivna tenisačica, ali je zbog bolesti morala odustati od sportske karijere. Dosad je napisala četiri romana: Uz mene, Deset godina kasnije i Ti, ja i on, a roman Od ponedjeljka do petka njezin je najveći uspjeh te ujedno i prvi preveden na hrvatski jezik.

Nakladnik: Profil-Mozaik

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo