Psiha

Psiha

Anđelova igra – neodoljiva igra riječima i osjećajima

“Anđelova igra” neodoljiva je igra riječima: moćna i nježna, duhovita i gorka i nevjerojatno uzbudljiva…

Nakon svjetskog i hrvatskog megahita “Sjena vjetra”, Carlos Ruiz Zafón napisao je novi roman “Anđelova igra” koji je u svijetu već nadmašio prodavanost njegova prvijenca.

Radnja romana”Anđelova igra” odvija se u Barceloni 1920. godine. Glavni junak je pisac koji danju u napuštenoj palači u Barceloni pod pseudonimom piše senzacionalističke romane, a noću barokne priče o gradskom podzemlju. Jednoga dana dobiva ponudu napisati roman koji će dotaknuti srce i maštu i za koji će dobiti bogatstvo, a možda i više. Međutim, izgleda da je njegova tamna slika svijeta povezana s kućom u kojoj stanuje i misterioznom smrću prethodnog vlasnika.

Anđelova igra” je roman u kojem se savršeno prepliću misteriozna i ljubavna priča, knjiga koja se doslovno ne ispušta iz ruku. Još jedna savršena priča s Groblja izgubljenih knjiga i stare Barcelone iz pera jednog od najtalentiranijih pisaca današnjice knjiga je u koju će se svaki čitatelj zaljubiti.

*******

“Blistav roman pun tajnovitih stranputica. Fantastično štivo”, Stephen King.

“Kada bi se svi ljudski osjećaji mogli staviti u jednu kutiju, bila bi to silno eksplozivna po¬su¬da. Carlos Ruiz Zafón uspio je osjećaje čovječanstva – od drevnih do suvremenih – povezati u jednoj knjizi”, Saarbrücker Zeitung.

“Anđelova igra neodoljiva je igra riječima: moćna i nježna, duhovita i gorka i nevjerojatno uzbudljiva”, dpa.

“Svaki redak ima okus i eksplozivnu snagu puščanog praha, krvi, duhova i kletvi”, Corriere della Sera.

Nakladnik: Fraktura

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo