Psiha

Psiha

Aquariusove uzdanice nastupaju na četvrtoj Velikoj rock eksploziji!

Na četvrtoj po redu Velikoj rock eksploziji koja će se od 20. do 22. listopada održati u Močvari i Sax!-u nastupaju brojni izvođači Aquarius Recordsa – Kopito, Golem, Lotus, Spuštene rolete i Sara Renar.

Ozbiljan trodnevni festival donosi brojne domaće snage, ukupno 14 izvođača, kojima je zajedničko da publici predstavljaju novi materijal, tek objavljeni ili onaj koji će uskoro biti zapisan na nosaču zvuka.

Kopito

Nakon duže pauze, otočki rock sastav Kopito vratio se u velikom stilu novim singlom i spotom “Bingo” koji najavljuje njihov treći studijski album planiran za 2012. godinu, a premijerno će se naći na predstojećoj kompilaciji Velika rock eksplozija #4.

Golem

Prvi singl i videospot s albuma, naziva “Poštovana gospodo”, izašao je u ožujku 2011. godine, i savršeno se poklopio s političkom izbornom godinom. Do kraja godine Golem će objaviti prvijenac Trokut.

Lotus

Lotus u Sax!-u u sklopu Velike rock eksplozije promovira tek objavljeni, istoimeni prvijenac! Publika će imati priliku čuti cijeli materijal, odnosno svih 10 pjesama s albuma kroz koje se u raznim oblicima i trenucima najviše provlači magična energija znana kao ljubav. Album je najavljen singlom i videospotom “Naš svijet”.

Spuštene rolete

Bend Spuštene rolete jedan je od onih koji se iskristalizirao iz serije koncerata Velika rock eksplozija. Njihov album “Rock trajanja” objavljen krajem 2010. godine donio je hitoidne pjesme ”Vesela rock`n`roll pjesma za barit trebe” i ”Brijat bed” te energičnu, ali gorku ”Klošar, da” te još osam potencijalnih rock uspješnica.

Sara Renar

Mlada zagrebačka kantautorica Sara Renar već je prvim singlom i videospotom “Trebam te” dala do znanja da trebamo obratiti pažnju na njezin rad. Prepoznatljivom kantautorskom rock pjesmom, energičnog i pamtljivog refrena Sara Renar najavila je smjer svog glazbenog kretanja.

Program Velike rock eksplozije:

Četvrtak – 20.10.2011. – Močvara
Ivan Vragolovich Band (Slavonski brod)
Markiz (Zagreb)
Spuštene rolete (Zagreb)
Mjuzikl (Zagreb)
Two Faces Of Gala (Zagreb)

Golem (Split-Zagreb-Pula)

Petak – 21.10.2011. – Močvara
Kopito (Vis)
Radio Aktiv (Pula)
Nan deSKA (Zagreb)
Spremište (Zagreb)
Prazna lepinja (Zagreb)

Subota – 22.10.2011. – Sax!
Lotus (Zagreb)
Replica /acoustic/ (Zagreb)
Mjuzikl /acoustic/ (Zagreb)
Sara Renar (Zagreb)

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo