Psiha

Psiha

Atomic Dance Factory na svjetskom prvenstvu u hip-hopu!

Naša najpopularnija hip hop skupina radi punom parom. Već mjesecima uvježbavaju koreografije za show “Cijeli svijet je pozornica”, a ovog će tjedna od 13. do 16. listopada predstavljati Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u hip-hopu, breakdanceu i electric boogieju.

Natjecanje se odvija u Grazu u organizaciji Međunarodne Plesne Organizacije (IDO), a u konkurenciji je čak 4500 plesača iz cijelog svijeta.

lAtomic Dance Factory, pod vodstvom koreografa Saše Krnetića, posebna je plesna skupina sastavljena od 14 plesača. Grupa se isključivo bavi urbanim plesnim stilovima kao što su hip-hop, break dance, locking i popping, a u kategorijama hip hopa višestruki su državni prvaci. Široj javnosti skupina je poznata po nastupima na Supertalent showu Nove TV gdje je plesačkim vještinama oduševljavala i žiri i gledatelje.

Za svjetsko natjecanje pripremili su koreografiju na poznatu skladbu “Rekvijem za snove” Clinta Mansella. Kako skupina kaže, nemaju visoka očekivanja jer u natjecanja ulaze skromno znajući kakva ih konkurencija čeka, no nadaju se da će kombinacijom drugačije glazbe, zanimljivih kostima i intrigantne priče u koreografiji zapeti za oko sucima i ostvariti neki rezultat, kao što su ostvarili i 2009. godine na Europskom prvenstvu u Kopru! Tada je Hrvatska po prvi puta u povijesti imala predstavnike u finalu.

Njihovu fenomenalnu plesnu energiju i zanimljive koreografije pogledajte uživo u plesno – iluzionističkom showu “Cijeli svijet je pozornica“, nastalu u suradnji s Teatrom Prestige Luke Vidovića.

Glavni lik predstave je naizgled jedan običan dječak za kojeg su roditelji oduvijek željeli da postane dirigent, no on je težio nečemu drugome. S vremenom postaje jedan od najvećih svjetskih iluzionista! Na početku predstave iluzionist se nalazi pred jednim od njegovih najvažnijih nastupa. Naime, od kad se počeo baviti iluzionizmom san svakog iluzionista, pa tako i njega, bio je izvesti jedan od najčuvenijih ali i najopasnijih trikova veličanstvenog iluzionista Houdinija! Što mu se dogodilo, je li uspio, što je Taj Mahal, koja se građevina jedina vidi iz svemira, sve to i mnogo više, otkrit će vam predstava “Cijeli svijet je pozornica”.

Raspored predstava:

23. listopada

Premijera: 10:00
Pretpremijera: 12:45

30. listopada
1. Predstava: 10:00
2. Predstava: 12.45

Ulaznice potražite na www.eventim.hr.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo