Psiha

Psiha

Boa se vraća singlom “Pijavice”

Pjesma “Pijavice”, koju autorski i aranžerski potpisuju zajedno članovi banda, najavni je singl s predstojećeg albuma Boe.

Nakon posljednje kompilacije “Best of – Krug“, koja je predstavila live presjek najvećih hitova ovog banda, mnogi će poklonici Boe vijest o novom studijskom izdanju dočekati s oduševljenjem. Novi album u izdanju Menarta i produkciji člana benda Mladena Maleka nazvan je “7“, jer se doista i radi o sedmom po redu studijskom albumu Boe.

“Slavko i ja smo uvijek započinjali i završavali projekte vezane uz Bou krajem listopada, još tamo početkom osamdesetih, kada dani postaju kraći i zima dolazi… Tako je bilo i ovaj put, našli smo se jednu večer u njegovom malom studiju, Slavko je počeo svirati gitaru, ja sam se sjeo za klavijaturu i u roku pola sata počele su nastajati nove pjesme,” priča Mladen Puljiz, upečatljivi vokal Boe.

“Materijal je zaista beskompromisan i nudi autentičan zvuk Boe, već i s prvim singlom Pijavice. Uronjen je u čvrstu i konkretnu up-to-date produkciju, s izvrsnim tekstovima i groovom koji ne pušta i ne opušta! Uostalom to i očekujete od sastava koji već tri desetljeća uvijek iznova iznenađuje!” kaže Malek, dodajući da svih deset novih skladbi Boe koje će se naći na albumu “provociraju i mozak i noge”.

Uvjerite se sami:

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo