Psiha

Psiha

Cecelia Ahern: Hvala ti na uspomenama

Cecelia AhernKratki sadržaj romana:
Joyce Conway sjeća se stvari kojih se ne bi trebala sjećati. Poznaje male popločane ulice u Parizu koje nikad nije posjetila. I svake noći sanja nepoznatu djevojčicu plave kose.
Justin Hitchcock razveden je, usamljen i nemiran. Stiže u Dublin održati predavanje o umjetnosti i nagovore ga da daruje krv. Nakon mnogo vremena, to je prvo što stiže iz njegova srca.
Kad Joyce izađe iz bolnice nakon strašne nesreće, dok joj se život i brak raspadaju, useljava se u kuću svojeg ostarjelog oca. Stalno je obuzima snažan osjećaj već viđenoga, a ne shvaća zašto…

Iz stranog tiska:
Legendarna C. Ahern natjerat će vas da se stalno pitate što povezuje te priče. Klasik. – Company
Ključ uspjeha Cecelije Ahern nije samo njezina sposobnost da ispriča dobru priču već i da u nju ubaci i puno smijeha, suze i malo čarolije. – Mirror
Cecelia Ahern kraljica je suvremenih bajki. – Irish Times

Prije ulaska u književne vode, Cecelia Ahern diplomirala je novinarstvo i medije. Njezin prvi roman P. S. volim te bio je jedan od najprodavanijih prvijenaca u 2004. godini, zauzeo je prvo mjesto na ljestvici uspješnica Sunday Timesa i bio uvršten u djela preporučena kao ljetno štivo u popularnoj televizijskoj emisiji Richard i Judy. Tvrtka Warner Bros. snimila je po njemu film s Hilary Swank u glavnoj ulozi. P. S. volim te među najprodavanijim je romanima i u Hrvatskoj. Drugi i treći roman Cecelije Ahern, Na kraju duge i Da me barem možeš vidjeti, također su objavljeni u biblioteci Profil bestseler.

Cecelia živi u okolici Dublina.

Izdavač: Profil

S.J.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo