Charlize Theron - vitka i lijepa bez dijeta i velikih odricanja - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Charlize Theron – vitka i lijepa bez dijeta i velikih odricanja

Foto: magicinfoto / Shutterstock.com

Charlize Theron, glumica i humanitarka iz Južne Afrika, svojim izgledom plijeni pažnju gdje god da se pojavi. Svoj izgled i dobru formu najviše duguje jednostavnim i zdravim životnim navikama.

Što je starija, Charlize Theron sve bolje izgleda i zbog toga je zbilja malo za reći da ju godine maze. Ipak, ona svoje tijelo ulogama nije mazila, a u jednoj od njenih najpoznatijih uloga u filmu “Čudovište”, o serijskoj ubojici Aileen Wuornos, Theron je sasvim neprepoznatljiva s nekoliko kilograma više i potpuno izmijenjenim licem.

U filmu “Pobješnjeli Max: Divlja cesta” koji je izašao sredinom prošle godine, Theron se pojavila kratkokosa i izgrađenog gornjeg dijela tijela. Za strane je portale istaknula kako su je svi na setu mrzili jer su se, zbog njenog šišanja, i oni morali ošišati, no kako su ipak muškarci malo više dramatizirali oko toga nego žene.

Iako su njene uloge zahtijevale velike fizičke promjene, u stvarnom životu Charlize Theron održava top formu uz nekoliko jednostavnih zdravih navika. 

Zdrave navike Charlize Theron:  

  • Charlize je aktivna kroz cijeli dan, što nije ni čudno s obzirom na to da ima dvoje djece.

  • Charlize Theron od malih se nogu bavila baletom, a sada barem nekoliko puta tjedno radi jogu ili vozi bicikli (spinning).

“Svijeća”: Za vitku liniju i zdrave vene

  • Barem tri puta tjedno, Theron ide sa svojom majkom na planinarske šetnje.

  • Kada se pripremala za film “Pobješnjeli Max”, Theron je više pažnje posvećivala gornjem dijelu tijela kako bi joj ojačala ramena i vrat, a kaže kako je radila poze joge koje su zahtijevale rad tog dijela tijela.

  • Theron nije na dijetama osim ako to ne traži njena uloga, već se pokušava zdravo hraniti.

  • Njena prehrana uključuje jako puno povrća i bjelančevina, a rekla je kako pokušava jesti što manje ugljikohidrata, iako ih ne izbjegava u potpunosti. 

Ugljikohidrati, bjelančevine i masti: koliko se čega treba nalaziti na vašem tanjuru?

  • Theron smatra da su četrdesete najbolje godine te se nalazi na vrhuncu samopouzdanja, a za portal Independent istaknula je kako se ne treba brinuti oko malog i uskog struka i da ona to ne radi, već da se želi osjećati snažno i da može svoju djecu podignuti. 

Saznajte tajne prekrasne figure najljepše žene svijeta 2016. godine, a saznajte i tajne savršenog izgleda drugih hollywoodskih ljepotica

Foto: magicinfoto / Shutterstock.com

G.H. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo