Connect ljubi budalu! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Connect ljubi budalu!

Tvorci odlične atmosfere, grupa Connect, predstavlja spot za četvrti, a ujedno i posljednji singl “Ljubi me, budalo” s njihovog još uvijek aktualnog albuma “3JUMF”.

Connectovci su se na šaljiv način dotakli narodnjačke epidemije, a neobičan spoj moderne hip-hop produkcije i teme narodnjaka u pjesmi “Ljubi me, budalo“ pogledajte u spotu:

Spot je sniman u video studiju Alfa, a dečki su izuzetno ponosni što su ovaj put sav posao odradili sami – režiju i montažu spota potpisuje Ivan Dražić Dragi iz grupe Connect.

“Ova pjesma nam je posebno draga, pogotovo zato što smo prvi puta cijeli spot sami pripremili, snimili i montirali i mislimo da ćemo to primjenjivati i ubuduće“, složni su iz benda

”Do sada smo uvijek za naše spotove angažirali druge snimatelje, redatelje i montažere, a obzirom da sam završio školu za digitalni video i montažu, došlo je vrijeme da to iskoristimo. Iskreno nije lak posao, pogotovo kad te nakon 100 sati montaže posjeti Murphy i njegov zakon”, kaže Dragi.

Motiv videa je minimaliziran – strogo bijela podloga na kojoj se izmjenjuju modeli i plesačice.

U spotu se pojavljuju Kristina Bralo i njena sestra Valentina koje su dečki upoznali prošle godine na Zakynthosu gdje su održali nastup na apsolventskom putovanju.

Connect pratite na njihovoj Facebook stranici

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo