Psiha

Psiha

Connectovci su 3jumfirali novim albumom

Godina izdanja: 2011.
Izdavač: Menart

Treći studijski album Connectovaca donosi 14 novih pjesama koje tematski i produkcijski idu u raznim smjerovima te donosi mnoga zanimljiva gostovanja.

Na albumu naime gostuju glumica Marija Borić – ovogodišnja pobjednica TV emisije “Zvijezde pjevaju”, Martina Vrbos, mladi talentirani reper Priki te Natko i Burky koji su gostovali na Connectovim prethodnim izdanjima.

“3jumf” donosi raznoliki zvuk i teme za svakoga – pojašnjavaju Connectovci. Bit će tu svega od klasičnog hip-hop zvuka do hardcore, funky, retro swing, pop, electro, dubstep pa čak i house zvuka, sve zapakirano u modernu produkciju koja prati svjetske trendove.

Album “3jumf” je najavio singl “Dalmatinka” koji je nastao u suradnji s Jelenom Rozgom. “Dalmatinka” je već postala pravi veliki ljetni hit i osvojio radijski eter, svojim duhovitim tekstom i mediteranskim prizvukom. Tome u prilog govori i činjenica da je pjesma na YouTubeu na dan premijere bila na devetom mjestu najgledanijih linkova sa preko 100.000 klikova u 24sata. Do sada je “Dalmatinka” preslušana 600.000 puta što dokazuje da je suradnja Connecta i Jelene Rozge očito bila – pun pogodak!

Za “Dalmatinku” se uskoro snima i video spot. Do tada Connectovce očekuju nastupi Švicarskoj, Makedoniji, Šibeniku, Varaždinu…

Connect: 3jumf

1. Protuigra
2. Diznilend feat. Burky
3. Ajde van feat. Marija Borić
4. Daj nam milion feat. Natko
5. Dalmatinka feat. Jelena Rozga
6. One su na njemu
7. Ljubi me budalo
8. F 16
9. Gabori feat. Priki
10. Hejteri
11. Aleja velikana feat.Burky
12. Game over
13. Za bolje ne znam
14. Sve dok dišem feat. Martina Vrbos

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo