Crveni nosevi za djecu u bolnici - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Crveni nosevi za djecu u bolnici

Stotinjak dobročinitelja i zaljubljenika u kvizove sudjelovalo je u dobrotvornoj večeri za Crvene noseve klaunovedoktore, “The Charity Ultimate Pub Quiz”, koju je organizirala tvrtka Libris komunikacije u hotelu Arcotel Allegra Zagreb.

Pobjedu je odnijela ekipa Ski Sheep kojeg su činile privatne osobe donatori, dok je drugo mjesto osvojila ekipa tvrtke Kraš, a treće VB Leasinga. Sedamnaest ekipa sudjelovalo je u večeri prepunoj zabave, adrenalina i smijeha koja je organizirana u svrhu pomoći organizaciji Crveni nosevi klaunovidoktori Hrvatska. Naime, tvrtke, udruge i organizacije pozvane su da se natječu za titulu najpametnijih, dok istovremeno podupiru dobru stvar.

Kotizacija za svaku tvrtku iznosila je 1000 kuna, a ukupni prihodi donirani su organizaciji Crveni nosevi klaunovidoktori Hrvatska. Najbolja ekipa osvojila je vikend za pet osoba u hotelu ARCOTEL KAISERWASSER Vienna u Beču.

Voditelj
večeri bio je Peter Hopwood, direktor Libris komunikacija, a cijeli program
odvijao se na engleskom jeziku. Naime, The Libris communications Ultimate Pub
Quiz je teambuilding event
namijenjen tvrtkama, udrugama i organizacijama i u Hrvatskoj se održava već
treću godinu za redom, u organizaciji Libris komunikacija.

Crveni nosevi klaunovidoktori su posebno educirani profesionalci (glumci, glazbenici idr.) koji svojim terapijskim djelovanjem pomažu bolesnoj djeci i roditeljima da se lakše nose sa stresom uzrokovanim bolešću i boravkom u bolnici. Crveni nosevi klaunovidoktori započeli su svoje djelovanje u Hrvatskoj u travnju 2010. godine u suradnji s međunarodnom organizacijom Red Noses International i u okviru EU projekta Performing arts in hospital – clowndoktors. Od početka svog rada u Hrvatskoj, ostvarili su 42 posjeta u kojima se izmjenjivalo 12 klaunovadoktora koji su svojim vedrim duhom, smijehom i pažnjom razveselili 1.120 mališana.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo