Psiha

Psiha

Cry Babies vole na svoj način

Cry Babies su izdali novi singl “On me voli na svoj način”.

Da je hrvatska klupska rock scena još uvijek živa(hna), najbolje pokazuje zagrebački cover bend Cry Babies. Već 12 godina nastupaju po klubovima, a prepoznatljivi su po svojim žestokim obradama pjesama poput Pamtim samo sretne dane, Zarjavele trobente i Moja mala. Na njihovom repertoaru nalaze se izvođači poput Gabi Novak, Denis & Denis, ali i Ramonesi, Michael Jackson, Depeche Mode i još mnogi drugi.

Kućni su band zagrebačkog kluba SAX! od samog njegovog osnutka, sviraju kao gosti na filmskim festivalima – Motovun film festival, “Porinu” u Osijeku, te na eventima za mnoge velike tvrtke u Hrvatskoj. Gostuju i na HRT-ovoj Garaži, Dobro jutro Hrvatska, kao i mnogim drugim radijskim i televizijskim postajama i emisijama.

Ovim putem najavljuju na sva zvona novi singl u izadnju Croatie Records. Iako pjesmu On me voli na svoj način nije potrebno posebno predstavljati, Cry Babiesi i ovoga su puta uspjeli na sebi svojstven način stvar potpuno preokrenuti naglavačke, te izmamiti i od samog Arsena komentar: “Pa vi ste potpuno ludi!”.

Cry Babies su Katarina Exle, Krunoslav Rimac, Vitold Košir i Thomas Balaž.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo