Dido se vratila nakon 4 godine pauze - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Dido se vratila nakon 4 godine pauze

Četiri godine nakon albuma “Safe Trip Home”, sanjiva Dido vraća se s novim albumom “Girl Who Got Away”.

Prvi singl s albuma, pjesma “No Freedom”, najavljuje niz pjesama koje govore o prkosu, nadi, slomljenom srcu i sličnoj tematici koja će vas natjerati da se uvijek ispočetka zaljubite u Dido i njezinu glazbu. Dido je naime svojim moćnim glasom, toplinom i emocijama uspjela napraviti bezvremenske, a opet moderne pjesme.

Na produkciji albuma Dido je ponovno radila sa svojim bratom Rollom Armstrongom: “Bilo je nevjerojatno zabavno snimati album. Uopće nisam bila pod pritiskom. Sve je bilo tako prirodno i lako”, otkrila je Dido koja je na albumu radila tijekom 2011. godine. Dio materijala je napisala i snimila prije trudnoće, a dio tijekom trudnoće. Stoga ni ne čudi što se rado prisjeća trenutaka sa snimanja – primjerice dok je pjevala pjesmu “Girl Who Got Away”, osjetila je kako je beba u trbuhu udara toliko jako da je pomislila da će pasti.

Utjecaj majčinstva i pozitivne energije osjeti se i na albumu, osobito u pjesmi “Go Dreaming”. Na pjesmi “Let Us Move On” pridružio joj se reper Kendrick Lamar. Do punog je izražaja došla u autobiografskoj pjesmi “Sitting On The Roof Of The World”

Dido je osvojila publiku diljem svijeta albumom “No Angel”, a u karijeri je prodala više od 29 milijuna albuma.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo