Psiha

Psiha

Dođite na potpisivanje albuma Urban & Hauser!

Družite se s Damirom Urbanom i Stjepanom Hauserom u utorak 19. srpnja u zagrebačkom Aquarius Music Shopu (Varšavska 13) od 19 sati i ugrabite svoj primjerak potpisanog albuma.

Početkom mjeseca na svjetlo dana je izašao album Damira Urbana i čelista Stjepana Hausera naziva “Urban & Hauser“. Ako ga još niste nabavili, imat ćete idealnu priliku u utorak, kada će uspješni glazbenici potpisivati album i družiti se s obožavateljima.

Album “Urban & Hauser” kroz devet pjesama slušatelje vodi na putovanje kojemu su začeci u slučajnom susretu dvojice glazbenika prije više od godinu i pol na koncertu na kojemu su zajedno izveli pjesmu “Everybody Hurts” R.E.M.-a, dok je skladbu “Alone” Giovannija Sollime izveo sam Hauser.

Obje skladbe uvrštene su na album, kao i neki od najvećih Urbanovih hitova koje je odabrao i aranžirao Stjepan Hauser – najavni singl “Black Tattoo“, zatim pjesme “Moja voda”, “Mala truba”, “Astronaut”… Ova je glazbena priča, ispričana kroz violončelo i glas, mnogo intimnija i tvrđa nego što su mnogi navikli od Urbana i predstavlja zapis jednog lijepog druženja izvrsnih glazbenika.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo