"Dogodila se ljubav..." Lee Dekleve i TBF-a je hit godine - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

“Dogodila se ljubav…” Lee Dekleve i TBF-a je hit godine

Odabrali su slušatelji i glazbeni urednici svih centara Hrvatskog radija.

Pjesma “Dogodila se ljubav…” koju je Lea Dekleva snimila s Mladenom Badovincem i Sašom Antićem iz TBF-a proglašena je hitom 2010. godine prema Službenoj hrvatskoj top listi singlova koju tijekom cijele godine kreiraju slušatelji i glazbeni urednici svih centara Hrvatskog radija (HR Split, HR Dubrovnik, HR Pula, HR Rijeka, HR Knin, HR Osijek, HR Zadar, HR Prvi program Zagreb).

“Kada pjesma pronađe put do slušatelja, to pričinjava veliko zadovoljstvo. Kada je proglase hitom godine, postaje predobro da bi bilo stvarno. I da nam sve uzmu, emociju očito ne mogu. To me neizmjerno veseli i gura naprijed”, rekla je Lea Dekleva, autorica glazbe i teksta pjesme koja je osvojila publiku diljem Hrvatske.

Kroz Top listu svakog utorka na 2. programu Hrvatskog radija, u sklopu emisije Turki party, slušatelje vodi njezin urednik i autor projekta Zlatko Turkalj Turki.

Ova emotivna pjesma dobila je svoju video priču u režiji Radislava Jovanova Gonza. Dok se Lea u Zagrebu borila s jesenjom kišom i niskim temperaturama, Mladen i Saša videospot su, u razmaku od svega nekoliko dana, snimali na 25 stupnjeva Celzijevih, u kratkim rukavima. Naravno, u Splitu! Videospot za pjesmu “Dogodila se ljubav…” u nepuna dva mjeseca ‘”zaradio je'” gotovo 200.000 pregleda. Provjerite zašto…

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo