Psiha

Psiha

Dva koncerta u Zagrebu u utorak: Meritas i Jelene Radan

U utorak 30.10. u Zagrebu dva prekrasna koncerta!

U utorak 30. listopada Zagrepčane očekuju dva zanimljiva događaja. Grupa Meritas otvara treću sezonu Akustike u Rockmark knjižari, a samo sat vremena kasnije i dvije ulice dalje, prošetajte s Anitom i Meri do kluba Bulldog, gdje vas očekuje koncert Jelene Radan kojim će jedan sasvim običan utorak dobiti novi predznak – u ove hladne jesenske dane zagrijte se u čarobnom ambijentu romantičnih koncerta. Besplatno!

Obožavatelji grupe Meritas vjerna su publika koja ih prati na gotovo svim koncertima pa će nastup u Rockmarku razveseliti sve koji uživaju u njihovim melodijama, a mogli bismo ih nazvati najljepšim pjesmama za dvoje, ovom prilikom u toploj, akustičnoj izvedbi Anite, Meri i Zdeslava na melodici.

Meritas

Na repertoaru nastupa u Rockmarku naći će se njihove najpoznatije pjesme, ali i niz novijih pjesama, “Još jednom” i “Budi blizu” kojima i dalje uspješno osvajaju hrvatski radijski eter i publiku. Svirka počinje u 19 sati.

Otprilike sat vremena kasnije, po završetku Rockmark priče, Meritas i publika imaju priliku prošetati se samo par ulica dalje i nastaviti s čarobnom atmosferom netipičnog utorka.

U klubu Bulldog, od 20 sati, Jelena Radan održat će nakon dugo vremena mini koncert u Zagrebu i tom prilikom predstaviti basnoliki spot za pjesmu “Sjeti me se, ljube“. Pjesma i spot put radijskog i televizijskog etera kreću početkom tjedna pa će publika u Bulldogu doživjeti svojevrsnu ekskluzivu i predstavljanje novog materijala.

Jelena Radan

Također, tom pjesmom Jelena najavljuje album na četiri jezika, a temeljen je na Jeleninoj priči-pismu o djevojčici i njenoj potrazi u kojoj je prate zvukovi harmonike, violine, kontrabasa, akustične gitare i udaraljki.

Priču, kao i kako sve to zvuči, poslušajte u utorak, 30. listopada u zagrebačkom klubu Bulldog u Bogovićevoj ulici s početkom u 20 sati.

Ne propustite čarobni utorak uz Meritas i Jelenu Radan! Ulaz na oba koncerta je besplatan.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo