Psiha

Psiha

Dvije generacije, Boa i Ivana Kindl, snimile duet!

Ususret promociji suradnje skupine Boa i Ivane Kindl, koja će se održati 5. lipnja u Vip Clubu, pogledajte spot na pjesmu “Uspomena sna”.

U vrijeme Novog vala kad se grupa Boa etablirala u najpoznatiji art-rock sastav na ovim prostorima, Ivana Kindl je tek sanjala o pjevačkoj karijeri. Puno godina kasnije, ova vrhunska glazbenica u jednoj TV-emisiji otpjevala je obradu njihove pjesme “Milion” što je bio jedan od razloga da su baš nju izabrali za duet u pjesmi Uspomena sna. Rezultat susreta ove dvije generacije glazbenika možemo nazvati novim novim valom.

Ivana Kindl ne krije oduševljenje suradnjom te ističe kako je za nju velika čast otpjevati pjesmu s bendom koji sluša odmalena:

“Pjesma mi se svidjela na prvu i zanimalo me kako ću zvučati uz poseban Mladenov vokal, no rezultatom na kraju sam više nego zadovoljna, glasovi su nam se odlično uklopili“.

Boa

“Uspomena sna“ sredinom travnja se zavrtjela na radio postajama, ali potpuni oblik dobila je u spotu kojeg je režirao svestrani Filip Dizdar.

Spoj nadnaravnih asocijacija u kojem se izmjenjuju pantomimičari, Jokeri, balerina, plesačica na šipci i ostale prikaze koje su savršeno prikazali glumci Ana Perduv, Iva Ćeranić, Nea Dune, Matija Salmanić, Nikola Zorotović i Marija Breščanović, rezultirali su jednim pomalo nadnaravnim uratkom nakon kojeg ne znate koja je priča, ali o njoj nastavljate razmišljati.

“Spot je zamišljen kao san i tvore ga dijelovi raznih sudbina koje mogu i ne moraju biti međusobno povezane“, komentira Filip svoj najzahtjevniji video.

Spot će biti promoviran uživo u srijedu, 5. lipnja u Vip clubu s početkom u 21 sat. Osim druženja s akterima spota, imat ćete priliku uživati u kratkoj svirci Boe i Ivane Kindl kada će premijerno pred publikom izvesti “Uspomena sna“, a podsjetit će i na svoje najveće hitove.

Grupu Boa i Ivanu Kindl pratite na njihovim Facebook stranicama: Boa Facebook i Ivana Kindl Facebook.

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo