E.L. James: Pedeset nijansi sive - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

E.L. James: Pedeset nijansi sive

Bestseler autorice E. L. JamesPedeset nijansi sive“ prvi je dio trilogije koja prati avanture stidljive studentice Anastasie Steele nakon što upozna karizmatičnog tajkuna Christiana Greya.

Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga Pedeset nijansi sive priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama.

Kada studentica književnosti Anastasia Steele ode intervjuirati mladoga poduzetnika Christiana Greya, upozna lijepog, vrlo inteligentnog i zastrašujućeg muškarca. Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaća da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uvjetima.

Šokirana, ali i uzbuđena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana oklijeva. Bez obzira na sve vanjske znakove uspjeha – međunarodnu tvrtku, golemo bogatstvo, privrženu obitelj, Christian Grey čovjek je mučen demonima i opsjednut potrebom da sve kontrolira.

Kada se par upusti u smionu, strastvenu seksualnu vezu, Ana otkriva Christianove tajne i istražuje vlastite mračne želje. Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga “Pedeset nijansi sive“ priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama.

  • 4 milijuna primjeraka prodano u samo četiri tjedna u SAD-u
  • 9 milijuna dolara su plaćena prava za filmsku adaptaciju
  • broj jedan na ljestvicama najprodavanijih naslova New York Timesa, USA Today, Barnes & Noble, Amazon.com, Amazon.co.uk
  • Najprodavaniji naslov u SAD-u i Velikoj Britaniji u 2012. godine
  • 45 zemalja kupilo je prava za objavljivanje ovog naslova

Nakladnik: Profil

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo