Elemental sve rade po svojoj mjeri - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Elemental sve rade po svojoj mjeri

Ekipa benda Elemental vratila se novim singlom “Po mojoj mjeri” i najavljuju šesti studijski album.

Mjeseci marljivog rada napokon su urodili plodom. Ekipa benda Elemental je izašla iz svog studijskog skrovišta iz kojeg nam donose drugi singl, a kojim najavljuju skorašnji izlazak novog albuma.

Singl “Po mojoj mjeri“označava novi početak ovog zagrebačkog benda koji je u posljednjih nekoliko godina uspio pridobiti srce i sluh cijele regije. Ovim singlom Elemental nastavlja s nešto žešćim zvukom kojeg su se dotakli na svojim posljednjim albumima, no ovog puta instrumentalno i vokalno usklađeniji nego ikada prije.

Izvrsni, direktni i pomalo šokantni stihovi pjesme “Po mojoj mjeri”otvaraju jednu sasvim novu, zreliju priču koju donosi novi album, a kojeg je najbolje opisati beskompromisnim i bez dlake na jeziku. Ali, što manje i očekivati od benda koji je svoje mjesto na glazbenoj sceni pronašao upravo kroz svoje društveno angažirane tekstove?

Nova pjesma “Po mojoj mjeri”je koncipirana kao omnibus tri priče koje povezuje zajednička misao na refrenu pjesme, a Remi je opisuje svojim riječima:

“Kroz tri priče htjela sam u slušateljima osvijestiti neke situacije kroz koje žene prolaze na svakodnevnoj bazi. Pjesma je pisana kao storytelling, ali u njoj nema ništa bajkovito – ovo je realnost, bez uljepšavanja. Kroz šest albuma uvijek sam se trudila dodirnuti teme žene, a ovaj smo put odlučili da upravo takvom pričom započnemo novo poglavlje i otvorimo novi album”.

Elemental

Novi, šesti studijski album Elementala naziva “U redu je” nosi neku novu težinu i zrelije priče, a u prodaji će se naći sredinom svibnja.

Elemental
pratite na Facebooku i Twitteru, a
slušajte na Youtube kanalu.

… i ne zaboravite nas lajkati na Facebooku. Nije
obavezno, ali je lijepo od vas! 🙂

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo