Psiha

Psiha

Evo kako izgledaju hlače stvorene za blagdansko prejedanje!

Foto: Shutterstock

Uživajte u blagdanskim delicijama bez smetnji i bez stezanja i otkopčavanja hlača.

Svi znamo da ćemo se prejesti, koliko god razmišljali o održavanju svoje linije i koliko god se pokušavali kontrolirati. Kolačić ovdje, kolačić tamo, baka je skuhala fino, ali i majka, i polako prođe dan da smo od jutra samo jeli.

Nakon obilne večere ili ručka, vjerujemo da i vi otkopčavate hlače i smijete se tome, na kraju krajeva, i sa kilogramom, dva više na kraju dana – vrijedilo je.

Kako bi ipak ovaj dio otkopčavanja hlača izostavili i kako bi zadržali svoju dostojanstvo, a možda i ugurali još koji kolač, donosimo vam tipove hlača koji će vas spasiti od silne muke i zbog kojih ćete uživati bez ometanja u jelu.

 

Visoke hlače s naborima

Elegantne hlače visokog struka s naborima ne samo da će prekriti vaš trbuh, već će mu dati i dovoljno mjesta za disanje. Pripazite ipak i da struk ne bude preuzak, kako vam ne bi on smetao u večeri.

Hlače na gumu

Sve je bolje kad se osjećamo kao da smo u pidžami, pa tako i božićna večera. Ako vam smetaju nabori koji nastaju zbog gume, ne brinite, sada postoje hlače na gumu koju nemaju taj nedostatak. Uživajte kako treba u svojem obroku kako treba, a kasnije možete i ponovno uživati u pidžami.

 

 

Joggers hlač (joggersice)

Joggers hlače su zapravo trenirke koje je postalo normalno nositi u svim situacijama, pa i onim formalnim i poslovnim, i to čak i na cipele i visoke pete. Baš zbog toga ne postoji razlog da ih ne obućete za božićni ručak ili večeru, i u uživate u svojoj drugoj pidžami. 

Tajice

Tajice se sada mogu pronaći u svakoj trgovini i u različitima bojama i s različitim uzrocima, a možete ih obući na bilo što. Najbolje je iskombinirati sa dužom majicom i vestom, a dolje možete obuti čizmice bilo kojeg stila – i spremni ste za neometano večeranje!

Trenirka/Pidžama

Ako ostajete doma sa svojom obitelji, ne morate se bezveze presvlačiti – uživajte u ugodnosti svoga doma u pidžami ili trenirci!

Ako još niste sigurni koje bi kolače vi pravili, svakako pogledajte recepte ovdje. A nakon što se dobro odmorite i najedete tijekom prosinca, kako bi se vratili u formu možete se odlučiti za jedan od ovih prosinačkih izazova i promijeniti ih u siječnju. 

FOTO: Shutterstock

G. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo