Psiha

Psiha

Fantastic Zagreb Film Festival do 6. srpnja u Zagrebu!

Fantastic Zagreb Film Festival, jedini festival fantastičnog filma u cijeloj regiji, od 29. lipnja do 6. srpnja filmofilima i ljubiteljima fantastike i ove godine donosi prave filmske poslastice.

U osam festivalskih dana, zaljubljenici u fantastiku i srodne žanrove – znanstvenu fantastiku, horor, triler, suspens, eksperimentalni film, začudnu dramu, itd – moći će pogledati niz intrigantnih i zanimljivih filmova uključujući i poslastice proslavljenih autora kao što su William Friedkin, Francis Ford Coppola i John Carpenter.

“Naša želja bila je da grad Zagreb dobije ne samo veliki žanrovski filmski festival već i prvi open air filmski festival te da kroz niz atraktivnih projekcija i događanja grad saživi s festivalom i obrnuto. Na taj način obogatili smo kulturnu i ljetnu turističku ponudu Zagreba, uz naglasak na Gornji Grad i stare zagrebačke legende kao što su Grička vještica, Krvavi most i druge”, poručuju organizatori Festivala.

Fantastic Zagreb film festival odvija se na tri lokacije: kino Europa, Cineplexx Kaptol te Ljetna pozornica Tuškanac, legendarno zagrebačko ljetno kino koje nakon desetljeća pauze ponovno poziva Zagrepčane na noćna uživanja u filmskim poslasticama!

Više informacija potražite na www.fantastic-zagreb.com

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo