Psiha

Psiha

Film “Kauboji” oduševio publiku, baš kao i predstava

“Kauboji” su dobitnici Nagrade publike na ovogodišnjem Pula Film Festivalu, a sada je i zagrebačka publika svojim oduševljenjem povrdila kako se radi o hitu sezone.

Film “Kauboji” redatelja i scenarista Tomislava Mršića, koji je ovoga ljeta već osvojio publiku na festivalima u Puli i Motovunu, nedavno je to ponovio i u Zagrebu gdje je premijerno prikazan. “Kauboji” su dobitnici Nagrade publike na ovogodišnjem Pula Film Festivalu, a prošli je tjedan zagrebačka publika svojim oduševljenjem povrdila kako se radi o hitu sezone.

Nakon premijere slavlje se nastavilo u klubu Katran, a autori glazbe filma Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle uz bend Simbioza zabavljali su goste. Na tulumu koji je trajao dugo u noć okupila se cijela filmska ekipa, režiser Tomislav Mršić te glavni glumci Živko Anočić, Matija Antolić, Hrvoje Barišić, Kruno Klabučar, Rakan Rushaidat, Ivana Rushaidat i Radovan Ruždjak.

Film “Kauboji” je komedija o autsajderima koji pripremaju kazališnu
predstavu, a nastao je u produkciji tvrtke Kabinet i HRT-a. Distributer
filma je Blitz film i video, a osim u
multipleksima, možete ga pogledati i u 28 nezavisnih digitaliziranih kina u dvadesetak
hrvatskih gradova, što predstavlja rekordno otvaranje jednog filma u
Hrvatskoj.

Producentska kuća Kabinet u pregovorima je sa jednom od najvećih svjetskih producentskih kuća Working Title oko otkupa prava na remake Kauboja. Riječ je o producentskoj kući koja stoji iza filmova braće Cohen (Fargo, Spaliti nakon čitanja), Stephena Daldryja (Billy Elliot), Joea Wrighta (Okajanje i Ana Karenjina) te mnogih drugih.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo