Psiha

Psiha

Filmski bend Mračni predmet želja ima novi spot

Filmski bend Mračni predmet želja predstavlja novi spot za pjesmu “On se pravi da me ne zna“.

Nakon što su prije dva tjedna predstavili pjesmu “On se pravi da me ne zna“ i prvim reakcijama publike pokazali da smo na pragu pravog ljetnog hita, pjesma je dobila i svoj nastavak u obliku video spota.

Mračni predmet želja je bend koji čine poznate osobe iz svijeta kulture i medija, a ovu vedru i poletnu pjesmu u najboljoj tradiciji novoga vala za suvremeno doba producirao je Arsen Oremović te svojim glasom bitno obilježila glumica Ana Majhenić.

“Posebno mi je bilo zanimljivo raditi spot za ‘filmski bend’. Pjesmu je napisao Ognjen Sviličić, filmski redatelj, pjevačica Ana Majhenić je glumica, a Arsen Oremović filmski kritičar. Samim time je izazov bio veći“, kaže Vedran Šuvar, redatelj spota.

O vizualnoj strani spota u kojem Ana Majhenić i njezin kolega Tomislav Krstanović glume ljubavni par koji se nadmeće preko videoigrice, Šuvar kaže:

Mračni predmet želja

“Osnovna ideja je bila stvoriti malo pomaknuti svijet čija radnja ne prati doslovno tekst pjesme, već služi kao nadogradnja onoga što čujemo. Stvar je pomalo zarazno optimistična pa sam smatrao da je okvir kompjuterske igrice koji spaja igrane dijelove sa animiranima idealan vizualni dodatak pjesmi”.

“Bilo je super surađivati s kolegama s Akademije koji su radili na spotu. Glumac Tomislav Krstanović mi je bio sjajan partner. Jako sam zadovoljna spotom koji su dečki napravili. Uz kombinaciju retro potjere koja dobro oslikava atmosferu pjesme, mislim da je spot pravi ljetni, poletni. Uz koktele, na plaži s pogledom na plazmu obližnjeg kafića“, na kraju je zaključila Ana Majhenić.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo