Psiha

Psiha

Giuliano objavio novi album “Sada imam sve”!

“Sada imam sve” novi je Giulianov album objavljen za Croatia Records.

Osmi diskografski uradak popularnog splitskog pjevača donosi 13 pjesama, a slijedi pet godina star album “Moje 80e” na kojem je Giuliano otpjevao svoje omiljene domaće rock ‘n’ roll hitove među kojima su se istakli singlovi “24 sata” (obrada grupe Aerodrom) te duet s Goranom Višnjićem “Sa tvojih usana”.

gNovi album sadrži skladbe koje je Giuliano već predstavio publici i to na raznim festivalima počevši s pjesmom iz 2008. godine – “Drugovi moji svi” (CMC festival), “Ljube moja” (Split 2009.), “Moja ljubav ti si” (Split 2011.) te najnovija “Anestezija” (Split 2012.), dok u kategoriju već poznatih pjesama uvrštavamo i “Meni smeta nepravda” i “Pridat ću te” koje su kao najavni singlovi za ovaj album objavljeni još prošle godine.

Zanimljivo je da je uz pjesme svojih stalnih suradnika, Branimira Kopitovića, Nenada Ninčevića i Roberta Pilepića, Giuliano na novi album “Sada imam sve” uvrstio i pjesmu “Blue” za koju je tekst napisao Boris Novković, a to je tek jedna od sedam novih skladbi među kojima je pjesma “Duše su nam vezane” dobila status Bonus tracka.

Za produkciju albuma zaslužni su Dado Marušić, Remi Kazinoti, Nenad Šiškov, Ivan Popeskić, Duško Rapotec – Ute, Branko Berković te Aleksandar Valenčić koji su Giulianu omogućili rad s vrhunskim studijskim glazbenicima.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo