Psiha

Psiha

Golden age activation portal u Motovunu

Događaj u Motovunu, pod nazivom Golden Age Activation Portal, okupit će umjetnike, znanstvenike, duhovne učitelje, glazbenike iz Hrvatske, Slovenije i Engleske.

11.11.’11. je vrlo značajan datum jer predstavlja početak intenzivnog otvaranja prema Univerzalnim energijama cijele naše planete Zemlje, u Novo Zlatno doba u kojem će Ravnoteža, Suosjećanje i Bezuvjetna Ljubav omogućiti izlazak iz Energije Dualnosti i Straha.

Događaj u Motovunu, pod nazivom Golden Age Activation Portal, okupit će umjetnike, znanstvenike, duhovne učitelje, glazbenike iz Hrvatske, Slovenije i Engleske te uz druženje, predavanja, radionice i glazbu tokom cijelog vikenda pridonijeti širenju pozitivnih vibracija.

Cilj je povezati ljude iz svih područja Hrvatske i susjednih zemalja u magičnom Motovunu koji je sjecište triju zmajevih linija i upoznati ih s alternativnim pristupom životu, zdravijim načinom prehrane, podizanjem pozitivne svijesti i vibracija te pozvati na događaj zajedništva, ljubavi, solidarnosti i humanosti. Velikom pozitivnom energijom, koje u današnje vrijeme na žalost ima sve manje, entuzijasti žele osvijestiti sve da možemo odbaciti strah i krenuti u bolju i sretniju budućnost.

Mjesto održavanja – Motovun, poznat je kao energetsko središte u magičnoj Istri. Na brdu Mali Sveti Anđeo nalazi se istarski Stonehenge, ostaci 4000 godina starog svetišta sagrađenog od monolitnog kamenja koje je postavljeno u pravilnom krugu i koje ima izrazito visoku energiju, a koji će se posjetiti u sklopu eventa.

“Pridružujemo se Globalnom Eventu koji se tog dana održava na cijeloj Zemaljskoj kugli – Meksiko, Peru, Egipat, SAD, Kanada, Afrika…, bit ćemo sinkronizirani sa ostalim eventima preko Live streaminga i mislimo da je jako značajno da se Motovun, Istra, Hrvatska kao jako energetsko središte uključe tu izvanrednu promociju u cijelom svijetu. Event traje cijeli vikend od 11. do 13. studenog. Preko dana održavamo predavanja, radionice, izložbe i performanse, imat ćemo i štandove s ručno izrađenim nakitom te s puno autohtonih organskih proizvoda. Izabrali smo najzanimljivije predavače iz regije da nam govore o svim onim temama koje će doprinijeti širenju znanja i podizanju svijesti svih nas zajedno. Ja bih kratko rekla da nam je namjera obogatiti sve posjetitelje sa pozitivnim stavom na život i sve što ih okružuje”, izjavila je Alida Del Bianco, ThetaHealing Master Teacher & Certificate of Science, predsjednica udruge Jedna ljubav.

Petak i subota navečer obogaćeni su glazbenim programom i zabavom:

  • Filip Motovunski (Motovun)

JungleXpeditions

  •  Vertex (Srbija)

TesseracTstudio

  • – Roots Daughters (Pula)
  • Ohoroho (Slovenija)
  • Suduaya (Francuska)

Altar Records/Aboriginal Recordings

  • Rio (Pula)

Life Celebration

  •  Nesho (Pula)

Mars Room – TesseracTstudio

  • Teddy Lee (Pula)

Seasplash

Više informacija potražite na internetskoj stranici Theta Healing i Facebook profilu: Golden Age Activation Portal. Program događanja skinite OVDJE.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo