Psiha

Psiha

Gregoriani dolaze u Zagreb, Opatiju i Pulu!

Svjetska atrakcija Gregorian ponovno dolazi u Hrvatsku gdje će održati tri blagdanska koncerta.

Termini održavanja koncerata

19. prosinaca, Zagreb, kazalište Kerempuh
20. prosinaca, Pula, Istarsko Narodno Kazalište
23. prosinaca, Opatija, Kristalna dvorana hotela Kvarner

Ovi posebni, intimni koncerti bit će svojevrstan božićni poklon njihovim vjernim obožavateljima koji su ih na hrvatskim koncertima uvijek srdačno prihvatili. Blagdansko ozračje obogatit će svojim repertoarom na kojem su među ostalima i pjesme: Silent night, Child in a Manger, Ave Maria, The Rose, In The Morning, Heaven, Moment of Peace, Noel Nouvolet, Hymn

kNaglasak će biti na vokalnim izvedbama, a ne toliko na scenskom nastupu. Bit će to pravi praznik za uši jer će uz osam standardnih muških vokala pjevati i Amelia Brightman, vrhunski ženski vokal, inače sestra poznatije Sare Brightman.

Ulaznice za zagrebački koncert potražite na blagajni kazališta i u sustavu Eventim.

Cijena ulaznica:
Zagreb: 330 kuna
Opatija: 250 kuna
Pula: 200/250/300 kuna

Gregorian je njemačko-engleska glazbena skupina, poznata po specifičnom stilu obrada modernih pop i rock skladbi u duhu starih gregorijanskih korala. Svojim impresivnim scensko – glazbenim nastupom, već su odavno osvojili svjetsko glazbeno tržište i publiku različitih uzrasta u Europi, Južnoj Americi, Aziji, Južnoj Africi, Meksiku i Sjedinjenim Državama, te broj njihovih poklonika raste iz dana u dan. Vrhunsku kvalitetu vokalista ovog jedinstvenog zbora prepoznali su i svjetski filmski producenti, pa treba naglasiti da su “Gregorian“ prisutni i u filmskoj glazbi u blockbusterima poput “Harry Pottera“, „Gospodara prstenova“ i “Ratova zvijezda“. Treba napomenuti i da su u svibnju 2009. godine povodom posjeta Pape Benedikta XVI Izraelu, nastupili na koncertu pomirenja u antičkom rimskom amfiteatru Beit She’an.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo