Psiha

Psiha

Gregoriani najavili druženje s obožavateljima

Sve prave fanove Gregoriana koji će danas doći na veliki zagrebački koncertni spektakl u Domu sportova očekuje i velika promocija aktualnog albuma Epic Chants, a članovi Gregoriana najavili su i potpisivanje albuma te druženje s poklonicima originalnog zvuka Gregoriana.

“Zagrebački je koncert zapravo velika promocija našeg novog albuma i veselilo bi nas da se podružimo s našim fanovima odmah nakon koncerta”, najavilI su dan prije dolaska u Zagreb zajednički Amelia Brightman i dečki iz zbora Gregorian, koji su večer prije Zareba nastupili u Beogradu.

Album Epic Chants moći će se kupiti isključivo na koncertima danas u Zagrebu, 4. travnja u Splitu i 5. travnja u Varaždinu, a album donosi obrade songova iz filmskih blockbustera!

Frank Peterson, producent koji je stvorio Enigmu i Gregoriane, iza sebe ima mnoge međunarodne uspješnice, zlatne i platinaste ploče, a dvanaesti studijski album Epic Chants najavljuje njegov novi koncept tematskih albuma Gregoriana koje fanovi mogu očekivati tijekom sljedeće dvije godine. Album Gregoriana Epic Chants pripreman je u cijelosti u Petersonovom studiju Nemo u Hamburgu, a vokali su, baš kao i na svim prethodnim albumima, snimani u jednoj staroj crkvi u Londonu kako bi se usavršio zvuk gregorijanskog pjevanja.

Gregorian

Četrnaest hitova i obrada velikih filmskih hitova iz filmova kao što su Titanic, James Bond, Notting Hill, Gladijator, Batman Forever, Gospodar prstenova i mnoge druge glazbene poslastice, objedinjene su na albumu Epic Chants koji je već napravio pravi uspjeh u Europi.

Što je sljedeće na redu, nakon obrade filmskih tema, Frank Peterson ne želi otkriti, ali već je najavio da će se početkom sljedeće godine Gregorian predstaviti novim tematskim albumom i ponovno iznenaditi svoju vjernu publiku.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo