Psiha

Psiha

Grupa Postolar Tripper najavljuje novi singl

Novi album pod nazivom “Čujem ja netko šuti”, Postolari najavljuju novim singlom “Largo”.

Reggae/ska/hip-hop senzacija iz Zadra Postolar Tripper imaju razloga za uzbuđenje, budući da im napokon izlazi dugo najavljivani nosač zvuka. Ekipa koja je poznata po urnebesu živih svirki je neumorno radila na novim pjesmama pa im se trud napokon isplatio. Od njihovog zadnjeg albuma “Popravni” koji je postao pravi rasadnik hitova, prošlo je već dosta vremena pa se novi album očekuje s velikim nestrpljenjem.

U svoj novi projekt su unijeli puno emocija i sve kroz što su prošli u životu, stoga sve upućuje na činjenicu da će album biti i više nego živopisan.

Album pod nazivom “Čujem ja netko šuti” izlazi u travnju u izdanju diskografske kuće Menart. Za sve one koji su se nestrpljenjem čekali novi materijal ovog zadarskog benda, ovo su svakako dobre vijesti. Za mastering i produkciju zaduženi su Shot i Erol iz “Elementala”, a “Čujem ja netko šuti” bit će, kažu, veseli, plesni album.

                      

Postolar Tripper čine kreativni momci koji se kriju pod pseudonimima Dave i Gadabi – vokali, na bubnjevima je Baliszdrawy, Macko na udaraljkama, Robert Bagich na gitari, Pajo Stamina na bas gitari, te Dinco H. Bush – truba.

Iako su danas trend socijalno osviještene pjesme, “Tripperi” ne žele biti kao hrpetina frustriranih didova i kukati nad kletom sudbom. Bit će, kažu, vremena za te teme – u mirovini. Oni su usmjereni uglavnom na životne trenutke i raznorazne priče, to im je polje neiscrpno. Live svirke radit će kao i do sada, s puno elana i puno dobrih vibracija, jer žive za dane koji dolaze. I naravno, nadaju se da će novi materijal sjesti svim ljudima koji im dolaze na svirke i pjevaju sing-along s njima.

Postolar Tripper možete pratiti na njihovom službenom Facebooku.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo