Hanka Paldum Zagrebu sprema iznenađenje: Sandru Bagarić - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Hanka Paldum Zagrebu sprema iznenađenje: Sandru Bagarić

Ususret koncertu “Ja te pjesmom zovem” kojeg će održati 3. ožujka u zagrebačkom Hypo centru, Hanka Paldum je najavila i svoju posebnu gošću koncerta – Sandru Bagarić.

Kraljica sevdaha i cijenjena sopranistica Sandra Bagarić već su prije nekoliko dana dogovorile zajednički repertoar, a uz ovo posebno gostovanje, Hanka Paldum priprema i večer najljepših sevdalinki i svojih starih hitova.

Na press konferenciji je govorio i Darko Putak, idejni kreator programa Tvornice kulture i Tvornice DeLux, programa koji će ugostiti Hanku Paldum i njezin sarajevski orkestar Cultura music 3. ožujka u dvorani Kornati, te je okupljene novinare podsjetio na početke suradnje s Hankom Paldum koja je uvijek, naglašava Putak, bila drugačija i specifična.

“U vrijeme dok sam organizirao rock koncerte u zagrebačkom Kulušiću, odvažio sam se tada organizirati i jedan nastup Hanke Paldum, na čuđenje mojih prijatelja i suradnika”, prisjetio se Darko Putak, idejni kreator programa Tvornice kulture i Tvornice DeLux, programa koji će ugostiti Hanku Paldum i njezin sarajevski orkestar Cultura music 3. ožujka u dvorani Kornati. Naglasio je da je Hanka uvijek pomicala glazbene granice.

Hanka se rado nadovezala s pričom o svojoj suradnji s rock bendom “Vatreni poljubac” s kojim je neko vrijeme i nastupala, a frontmen benda Milić Vukašinović napisao je za Hanku i jedan od njezinih najpopularnijih evergreena “Voljela sam, voljela”.

Poznata po svojim strastvenim nastupima i emotivnim interpretacijama sevdalinki, Hanka je zagrebačkoj publici obećala nezaboravnu večer ispunjenu emocijama i pozvala svoju publiku da joj se svakako pridruži na predstojećem koncertu “Ja vas pjesmom zovem”.

                            
Hanka

Ulaznice za predstojeći koncert Hanke Paldum naći će se u pretprodaji po
cijeni od 120 kuna, od srijede 26. veljače na sljedećim
prodajnim mjestima:

  • Tvornica kulture“, Šubićeva 2, radnim danom od 9 do 18
    sati,
  • Daily News”, Hypo centar, Slavonska av. 6,
  • Caffe Bar “Nika“, Nehajska 20,
  • CD shop Hit Records, Preradovićeva 12.

Rezervacije i dodatna pitanja za koncert mogu se uputiti na e-mail:
rezervacije.hankapaldum@gmail.com

Portal Ordinacija.hr medijski je pokrovitelj koncerta “Ja vas pjesmom zovem”.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo